dissabte, 17 de desembre del 2011

Tallarines d'algues amb cloïsses al cava

Vaig comprar pasta fresca ecològica i no sabia com cuinar-la. En aquest cas, eren tallarines d'algues i em va semblar que s'havien d'acompanyar d'algun element marítim. Per això quan una amiga em va regalar una revista del Descobrir Cuina que contenia la recepta de les cloïsses al cava, em va semblar una bona unió i ho he provat avui.




Ingredients:

250 gr de tallarines d'algues
250 gr de cloïsses
oli
1 got de cava
1 porro (la part blanca)
1 cullerada de maizena



Preparació:
Posem a escalfar l'oli en una paella. Tallem la part blanca del porro a trossos menuts i l'afegim a l'oli perquè es comenci a daurar a foc. Al cap d'uns minuts, quan estigui semicuit, s'hi aboca el cava i es deixa reduir a la meitat.

Un cop tinguem el cava reduit, ho salem i hi afegim les cloïsses. Ho tapem i les hi deixem un minut perquè es vagin obrint. Paral·lelament posem a bullir aigua amb sal i quan comenci l'ebullició hi afegim les tallarines. Amb 4 minuts n'hi ha prou perquè estiguin aldente. Mentrestant, destapem la paella amb les cloïsses, hi afegim una cullerada petita de maizna i ho ben barregem tot, cloïsses i salsa. Ja podem parar el foc.

Quan tinguem la pasta llesta i escurreguda i tirem la salsa amb les cloïsses pel damunt i a punt per sucar-hi pa!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada