dimecres, 7 de desembre del 2011

Remenat de fredolics amb gambes i ou de guatlla

Qui ho havia de dir, principis de desembre, i va de bolets! de fredolics més concretament perquè pel que es veu són els que abunden aquesta darrera quinzena.



Ingredients:
1 Kg de fredolics
2 dents d'all
4 ous de gallina
gambes pelades
ous de guatlla
sal al gust

Pelem i trinxem els alls petitons. Posem un raig d'oli en una paella i hi aboquem els alls trinxadets perquè es vagin coent i vagin donant gust. Hi aboquem els fredolics, ja triats i nets. Posem el foc a terme mig i anem remenant els bolets de tan en tan deixant-los suar i treure tota l'aigua.

Colem els bolets per treure'n l'aigua resultant i tornem a posar un raig d'oli a la paella. Els tornem a saltejar i acte seguit hi aboquem les gambes pelades i els ous un a un. A mesura que cada ou toqui la paella es trenquen amb una espàtula i es va remenant fins que tinguin consistència i quedi com una truita desfeta.

En una paella petitona, fems els ous ferrats de guatlla i podem servir-los al damunt del remenat. Les gambes es poden servir enmig de la barreja o per separat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada