Ingredients:
1 ceba gran
50 gr de mantega
300 gr de fredolics per la crema
100 gr de fredolics per decorar
mig litre de caldo de pollastre
sal aromatizada amb romanó i espígol
Preparació:
Posem la mantega al vas, 2 minuts, temperatura 37º velocitat cullera. Hi afegim la ceba tallada a quarts. Triturem la ceba amb 3 cops de turbo. Baixem les restes del vas i programem 10 minuts temperatura varoma velocitat cullera. En acabat els 10 minuts he vist que encara li faltava una mica a la ceba i li he posat 5 minuts més a la mateixa velocitat i temperatura.
He afegit els 300 gr de fredolics i ho he barrejat 2 minuts, gir a l'esquerra, temperatura Varoma, velocitat cullera. Hi he afegit el caldo (mig litre) i ho he deixat bullir 20 minuts, primer amb el vas tapat i els últims 5 minuts destapat (velocitat cullera, temperatura Varoma).Finalment, ho he triturat tot a velocitat progressiva de 5 a 10.
Sal aromatitzada |
Molt bona, realment molt bona.
ResponEliminaEh que si? Tu rai que tens matèria primera de sobres ;)
ResponEliminamolt bona, sí senyora
ResponEliminai dic jo...em fa curiositat la sal aromatitzada
com la fas? gràcies
lola
Sal gruixuda tipus "Maldon", herbes aromàtiques al gust (en aquest cas hi havia, farigola, espígol i orenga). Ho barreges en un pot de vidre i ho deixes reposar uns dies (una setmana-10 dies). Deixa un gust de "bosc" que sembla que els bolets no els hagin cuinat sinó que siguin acabats de collir ;)
ResponEliminaPer cert, tens algun bloc de cuina, anònim? m'agradaria conèixe'l!