dilluns, 5 de desembre del 2011

Magret d'ànec amb sals del món

Jo sempre havia cuit el magret com a peça sencera oi el laminava després. Fins que en un restaurant me'l van cuinar així i vaig pensar: més senzill impossible!En aquest cas hi havia sal de hawai, d'austràlia i de l'oceà atlàntic.

Ingredients:
2 magrets d'ànec
4 patates
sals variades

Endollem la planxa (o la posem a escalfar als fogons segons el tipus). Comencem per pelar les patates i laminar-les amb la  mandolina. Les posem damunt la planxa ja calenta, amb un raig d'oli i un polsim de sal blanca. Quan comencen a estar cuites d'una banda les girem i en acabat les retirem i reservem tapades per no perdre l'escalfor.

Baixem al foc a la meitat i laminem els magrets d'ànec. Col·loquem els talls a la planxa i els deixem rostir poc a poquet perquè no quedin sobtats ni massa durs. Els girem i amb una espàtula els aixafem una mica perquè deixin anar el suc. Els treiem i els posem en paper absorvent per si els queda una mica d'aigua.

Servim amb sals de diferents llocs del món per poder saborejar-ne els gustos en contrast amb el deliciós gust del magret al punt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada