En aquest cas hi havia sal de hawai, d'austràlia i de l'oceà atlàntic.
Ingredients:
2 magrets d'ànec
4 patates
sals variades
Endollem la planxa (o la posem a escalfar als fogons segons el tipus). Comencem per pelar les patates i laminar-les amb la mandolina. Les posem damunt la planxa ja calenta, amb un raig d'oli i un polsim de sal blanca. Quan comencen a estar cuites d'una banda les girem i en acabat les retirem i reservem tapades per no perdre l'escalfor.
Baixem al foc a la meitat i laminem els magrets d'ànec. Col·loquem els talls a la planxa i els deixem rostir poc a poquet perquè no quedin sobtats ni massa durs. Els girem i amb una espàtula els aixafem una mica perquè deixin anar el suc. Els treiem i els posem en paper absorvent per si els queda una mica d'aigua.
Servim amb sals de diferents llocs del món per poder saborejar-ne els gustos en contrast amb el deliciós gust del magret al punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada