macarrons de cacau en cru |
Ingredients:
250 gr de macarrons de cacau
150 gr de bacon
codonyat
panses
Preparació:
Posem una mica d'oli en una paella i hi comencem a fregir el bacon a foc lent. Quan vagi perdent el seu propi greix hi afegim les panses i el codonyat tallat ben petit. Ho anem remenant i ho reservem fins que tinguem la pasta a punt.
Al ser pasta fresca amb 4 minuts bullint en té prou. Un cop escorreguda, li tirem per sobre la barreja i llest per menjar. No cal ni afegir-hi res. El contrast de gustos dolç-salat li dóna un toc original.
Hola Núria,
ResponEliminam'agradaria penjar la teva recepta d'allioli de poma al mundorecetas, lògicament fent constar la font, et sembla bé?
Si cites el bloc "Quina oloreta", oi tant que si! Gràcies per preguntar!
ResponEliminaFet
ResponEliminaUn plaer llegit el teu blog
http://foro.mundorecetas.com/showthread.php?269060-¿Alioli-de-manzana
Bones festes
lola
Gràcies Lola!
ResponElimina