dimarts, 7 de desembre del 2010

Torradetes de brandada amb ou de guatlla

Un aperitiu ben senzill, atractiu a la vista i bo.

1 paquet de 300 gr de bacallà (pot ser esqueixat)
100gr d'oli
2 alls
1 patata (opcional)
torradetes rodones
ous de guatlla
formatge en pols

Primer de tot cal fer la brandada de bacallà. Poses el bacallà en remull un parell de dies. En una cassola posem el bacallà i el cobrim amb aigua freda, el posem al foc i el retirem quan comenci a bullir. Ho deixem reposar 20 minuts i desprésl'esmicolem (si encara hi hagués restes de pell es poden treure abans de trinxar-lo). Si hi volem barrejar patata es fa bullir durant 20 minuts. Ho podem passar tot junt pel turmix anar-hi afegint oli com si lliguéssim una salsa (si es vol s''hi poden posar un parell d'alls trinxadets). També hi ha gent que remana tot mentre ho cou al banhy maria però jo no ho he fet mai, he passat del turmix a la thermomix).
 Un cop la brandada feta, pot ser del dia abans, s'unten les torradetes i es fa un mini ou ferrat per cada torradeta. S'hi espolsa formatge en pols pel damunt i a gratinar 5 minutets (forn precalentat a 170º).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada