diumenge, 19 de desembre del 2010

Lluç al cava


Ingredients:
100 gr de porro
80 gr d''oli
200 gr de cava
150 de caldo de peix
1 sobre de safrà mòlt
4-8 lloms de lluç
patates petites laminades
8-16 llagostins crus

Preparació:

La salsa l'he fet amb la thermomix. Primer de tot triturant el porro 5 seg/vel 5, afegint-hi l'oli i programar 8 minuts vel Varoma. És a dir, es podria ofegar el porro tallat a juliana  amb l'oli durant 8 minuts. Incorporar el caldo, el cava, la sal i el safrà i programar-ho 25 minuts vel 1/temp Varoma. Mentrestant posar el lluç, les patates i els llagostins en el recipient per fer al vapor. Sense termomix simplement seria fer el mateix però en una olla al vapor i tenir-ho bullint 20 minuts aprox.

Un cop ha passat el temps, s'afegeix una de les patates al suc i es tritura per espessir-lo una mica (amb el minipimer o bé tmx 20 seg vel progressiva 5-7-9). Colocar els lloms de lluç al plat, regar-los amb la salsa i afegir les patates i les gambes de guarnició. Jo al plat també hi vaig afegir uns pebrots del piquillo farcits de brandada per donar-hi color.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada