Com??? Ben senzill.
Aplanes bé la massa, molt i molt primeta a sobre d'un paper antiadherent. Escampes oli per tota la massa i al damunt hi tires sucre (generosament), com si féssim pa amb oli i sucre... i es posa al forn just quan treus la pizza que ja està calent.
Li deixes uns 15 minuts però vas controlant i quan veus que ja comença a estar cuit, obres el forn i amb molt de compte hi tires un raig d'anís per tota la coca, tornes a tancar i ho deixes coure uns 5 minuts més fins que les puntes es veuen cruixents.
Queda boníssima!!! i ja tens els postres o l'esmorzar per l'endemà.
Per cert, que us he posat la manera com l'he feta sempre però a vegades se'm descrostonava el sucre i ara fa poc he descobert que si ho fem a l'inrevés, escampem primer el sucre i després per sobre l'oli, això no passa. En el lloc on ho vaig descobrir, en una fira a l'Estany,a més, hi afegien un rajolí de xocolata al damunt i quedava bo, bo, bo i sinó demaneu-li al Gerard ;)
perfecte, jo també ho he fet algun cop, però no sabia això de l'oli... jo la feia amb sucre i després l'anís... ho provarem a la propera ocasió! i lo de la xocolataa ja és una temptació massa gran!!!
ResponEliminai què hi poses? directament l'anis i el sucre o primer només sucre i a mitja cocció l'anís?????
ResponEliminaQuina pinta!
ResponEliminaOstres quina bona pinta, no solsament la coca sinó tot el que has penjat al Blog!! EM SEMBLA QUE A PARTIR D´ARA MATEIX SÓC LA FAN Nº1 d´aquest blog!! No cal que paris!!
ResponEliminaEi Hombelina! Quina il·lusió veure't pel bloc!!! Tinc moltes receptes a la recàmera, ja aniran apareixent, je, je A veure si algun dia fem un tastet juntes i ens retrobem, un petonàs!!!!!!!
ResponEliminaEps!, aquesta també me m'apunto
ResponEliminaQuin descobriment de blog,
gràcies Núria
lola