dijous, 10 de febrer del 2011

Arròs amb conill

Com que fer conill per 2 i un nen et dóna per menjar conill 3 dies, l'endemà de fer conill a la cassola fem un arrosset i així amb dos àpats ens polim el conill sencer.

Ben senzill, afegim l'arròs al suquet del conill i el rostim una miqeta a foc lent. Quan ja ho tenim ben barrejathi afegim caldo calent perquè arrenqui el bull amb l'arròs i ho deixem coure uns 20 minutets fins que quedi un xic caldós. Parem el foc, el tapem i deixem reposar 5 minutets. Estarà al punt i repetireu!

2 comentaris:

  1. si vols venim tots a casa teva i ens polim el conill en un sol dia !!! jejejeje té molt bona pinta mmmmmmmmmmmmmmmmmm

    ResponElimina
  2. Benvinguda al bloc, Eli, casa meva sempre té les portes obertes, sobretot la de la cuina i generalment les visites que tenim ens ho fem com sigui perquè acabin dinant o sopant... Gràcies pel comentari!!!!

    ResponElimina