Espero que us agradi!
30 gr mantega
50 gr de xoco blanca
30 gr de sucre
25 gr de farina
1 ou
sucre glassé
fideus de colors
sucre cremat
Preparació:
Pre-escalfem el forn a 250º. Mentrestant, fonem la
mantega i la xoco blanca al microones 1 minutet (o bé thermomix 5 minuts, temp
90º, velocitat 2). Batem l'ou i hi afegim el sucre. Quan ho tinguem barrejat hi
incorporem la farina i finalment hi afegim la xocolata i la mantega desfetes.
Per últim tirem fideus de colors (preparat de reposteria Hacendado, v foto) i
tornem a barrejar.
Omplim 4 motlles deixant un dit per dalt perquè una mica
pujaran i els fornejarem durant 8 minuts a màxima potència (si els congelem,
caldrà fornejar-los directmament congelats 15 minuts). Un cop retirats del
forn, desenmotllem amb cura i els decorem amb sucre glassé i més fideus de
colors. Així queden els fdeus sencers per fora i els fideus desfets a dins
(donant un toc multicolor al cor del coulant).
La veritat és que el resultat és molt bo tot i que atipa una miqueta.
mmm i de xocolata blanca!!
ResponEliminajo no he menjat mai un coulant, no se que es... per la foto sembla que te pinta com de donut relleno?pero pels ingredients, no em se imaginar el gust, i que es exactament, perque ho barreges tot, la xocolata, que es el relleno, i la pasta de recobriment... m'ho explicaras quan puguis?sense presses, tranquil.la
ResponEliminaUn coulant és com una magdalena però amb el cor líquid. Els més típics són de xoco negra però com que aquest era per un concurs havia de ser diferent per tenir més punts... Els de xoco negra és com menjar-te un muffin però amb el cor de xoco desfeta... i si, es barreja tot i el cor és la massa encara crua però el gust és de l'ingredient que predomina, en aqt cas, xoco blanca.
ResponEliminaUn altre exemple és el que vaig fer per Nadal (de xixona) http://quinaoloreta.blogspot.com/2011/12/coulant-de-turro.html
I si vols fer-te la boca aigua, mira tots els participants en el concurs:
http://courecoulants.blogspot.com
La clau està en la cocció perquè no se't passin i es coguin els cors...
fff... nena, no se si es el que mes em conve actualment... pero quina temptacio!
ResponElimina