dimecres, 3 d’agost del 2011

Pastís de patata


7 o 8 patates
mantega o formatge philadelphia
Carn picada
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 ceba
Formatge ratllat

Pelem les patates i les bullim. Fem un sofregit amb la ceba i els pebrots tallat tot molt petit, a foc ben lent perquè quedi ben tovet. Hi afegim la carn picada i anem remenant perquè agafi tot el gust. HO deixem coure a foc lent remenant de tant en tant uns 20 minuts. Un cop tot està cuit, ho retirem del foc i ho triturem amb el mini-pimer perquè es barregin bé les verdures i la carn. Ho reservem.

Ajuntem les patates amb una mica de mantega o de formatge d'untar i també les passem pel mini-pimer fins a tenir un puré de patates. Ho posem tot en un motlle de silicona a capes: una capa de púré de patates, una de carn, una de puré, una de carn fins a omplir-lo. I ho posem a la nevera fins que quedi ben quallat.

Quan ho desmotllem per servir-ho, ho tallem a talls com si fós un gelat. Ho cobrim de formatge ratllat i ho gratinem al forn. També es pot menjar fred.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada