dimarts, 19 de juliol del 2011

Raviolis de tòfona amb oli de pipes i festucs

M'ho vaig inventar per un dinar familiar. El segon plat era bastant carregós i els raviolis, que normalment els faig amb salsa de formatges o de ceps, no volia que omplissin prou com per treure la gana pel segon. I al final  mirant al rebost vaig improvisar aquest "aliño" de festucs i pipes:

Ingredients:
Ravìolis farcits de tòfona
oli
festucs
pipes pelades
1 gra d'all

Primer de tot pelem i trinxem l'all ben menudet. El passem per la paella amb oli abundant a foc lent. Quan tenim l'oli ben impregnat del gust de l'all hi afegim els festuc i les pipes, remenem una estoneta perquè agafi el gust i després ho passem pel minipimer o per alguna trituradora tipus thermomix per tal que quedi els fruits secs ben trinxadets però que es notin.

Bullim els raviolis segons el temps indicat, els escorrem i els presentem al plat. Ho amanim amb l'oli de pipes i festucs encara calent i ho adornem amb xips de verdures.

Senzill i boníssim!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada