dilluns, 23 d’agost del 2010

Pastís de salmó

INGREDIENTS:
- un paquet de pa de motlle sense crosta
- maionesa o formatge d'untar tipus philadelphia
- tonyina
- salmó
- tranxetes o formatge suau
- gambes, palets de cranc per la guarnició
- enciam
- 3 ous durs

Estenem 3 llesques de pa de motlle una al costat de l'altre fent un rectangle i les untem amb maionesa estenent-la amb un pinzell o bé amb formatge d'untar, hi posem una capa de salmó al llarg de tot el rectangle. Ho tapem amb 3 llesques més que tornem a untar amb mantega i les cobrim de làmines de formatge; seguint el mateix procediment, les tapem, untem i hi posem tonyina ben estesa per acabar tapant amb 3 llesques més.

A dalt de tot ho cobrim amb salmó fins als costats que no es vegi el pa de motlle de les puntes i al damunt hi podem posar la guarnició que volguem ho tinguem. Palets de cranc, olives, pinya a trossets, gambes, etc. etc, el què més ens vingui de gust.

Per últim i pq no es vegin les diferents llesques superposades pels costats, trinxem enciam i el barregem amb maionesa, tonyina i els ous durs ratllats fins a fer una massa que escampem amb un pinzell pels dos costats laterals fins a deixar ben tapat el pa.

TRUQUILLO: Pq quedi tovet, el prepares el dia abans i el guardes a la nevera tapat amb dues capes de film transparent sense deicar-lo respirar. Així la maionesa o el formatge philadelpia impregnen les llesques de pa i queda més unitari.

No deixa de ser un entrepà però et deixa com un Senyor si tens convidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada