dimarts, 24 d’agost del 2010

Flam de coco

ls especialistes en fer-lo són en primer lloc la meva mare i el relleu l'ha pres el meu home, és un crack fent aquests postres.

INGREDIENTS:
- 3 ous
- sucre al gust
- llet 2 tasses i mitja
- coco ratllat (1 paquet 100 gr aprox)

- Es posa la llet a escalfar en un cassó. Quan estigui calenta es retira del foc i es reserva. Per altra banda es baten els ous amb el sucre i s'ajunten a la llet encara calenta. S'afegeix el coco ratllat a la barreja i es bat cuidadosament.
- En un motlle hi posem el caramel líquid al fons i hi afegim el preparat que hem fet per al flam i es tapa amb film transparent x evitar que es vessi durant la cocció. Es posa el motlle en una plata de forn plena d'aigua fins a la meitat i es cou al bany Maria. El forn pot estar precalentat  a temperatura mitja i es deixa coure durant uns 40 minuts (es pot comprovar com amb els pastissos, introduint un ganivet i si surt net senyal que està ben cuit).
- deixar refredar i desenmotllar abans de servir.

1 comentari:

  1. a la teva foto no s'hi veu la massa de coco que m'hi va quedar a mi...el Hasan me'l reclama constantment, hi he de tornar...

    ResponElimina