dissabte, 14 d’abril del 2012

Canelons de bacallà arrebossats

Avui més que una recepta en sí, us publico un recurs. Feia temps que volia tastar els canelons de la casa Crossandra, en tinc una ben a la vora, a Vic i me n'havien parlat molt bé però no hi havia manera d'anar-hi mai. Dies enrere, una amiga que hi anava me'na va portar de dos tipus perquè els tastés.

Es poden agafar amb betxamel o sense, jo els vaig agafar sense, congelats, per alguna ocasió que els necessités. Me'n va portar d'espinacs, que vaig fer amb betxamel normal i corrent,. i també me'n va portar de bacallà, que són els que us vull explicar avui.

Tenia una costellada a casa i sabia que amb aperitiu, escalivada i carn n'hi hauria de sobres. I per no fer els aperitius de sempre, vaig improvisar aquests daus de caneló arrebossat. Van quedar boníssims!

Vaig deixar descongelar els canelons al seu ritme, els vaig tallar a daus i els vaig arrebossar amb una barreja triturada per mi dies enrere de pa sec, all i julivert. Quan va ser hora de preparar els aperitius els vaig posar uns segons a la fregidora i llestos!

He de dir que el mèrit el té el farcit de Casa Crossandra. No eren els típics canelons de bacallà amb gust de brandada. Tenien gust al tradicional bacallà de quaresma amb panses, pinyons i ou dur. Jo diria que aquests eren exactament els ingredients de l'interior pel gust que hi vaig trobar. Algun dia intentaré fer-los jo a veure què tal! Però com a idea per fer amb qualsevol tipus de caneló, està molt bé. No enfarfega, sorpren i ofereixes un aperitiu gustós.



2 comentaris:

  1. Hola! Me parece una receta muy interesante, me la apunto. Yo también tengo un blog te invito a que te pases y me digas que te parece, saludos!
    http://lawebcinera.es/

    ResponElimina
  2. Ostres, pq em Vic em queda una mica lluny de casa... Que sinó aniria a buscar aquests canelons que ens presentes ^^
    M'ha encantat el que has dit... La majoria dels canelons són de brandada de bacallà i si aquests no ho són... Deuen estar ben bons!
    Petonets :)

    ResponElimina