INGREDIENTS:
4 ous
6 cullerades de sucre
500 ml de nata líquida
1 pot de formatge fresc (jo he fet servir formatge de El Canadell -d'Oló- de 250gr)
Sucre creamt
Barregem tots els ingredients en una batedora. Posem el sucre cremat al fons d'un motlle apte per anar al forn i hi tirem la barrejada que hem liquat a sobre. Ho posem al forn en una plata plena d'aigua al bany maria durant 45 minuts. Abans de treure-ho del forn mirem si ens surt un ganivet net i voldrà dir que ja està llest.
El deixem refredar i el desenmotllem. El deixem a la nevera. Millor d'un dia per l'altre.
El formatge queda a la part inferior i un flam molt suau i lleuger a la part superior.
Uala! quina bona pinta!
ResponEliminaUmmmm, segur que el sabor s'asembla molt al dels flams de formatge del Canadell i aquells m'encanten. Me la apunto!!!
ResponEliminaSi... i aquest era gegant però en acabar de dinar no en va quedar ni un gram ;) Tu q ets una artista segur que et queda boníssim i que ens sorprens amb la presentació ;)
ResponEliminaqué bo !!!! nyammmmm
ResponElimina