dimecres, 2 de març del 2011

Guatlles al forn amb fruites

Un plat fàcil i bo. Guatlles amb poma i pera.

4 guatlles
2 pomes
2 peres
oli
vi blanc
sal i pebre

Pre-escalfes el forn a 180º. Prepares una plata de forn cobrint-la amb talls de poma i pera barrejats, han de ser talls gruixudets perquè amb tota l'esotna de cocció es redueixen... Salpebres generosament les guatlles i les poses sobre el llit de fruita i hi tires un raig d'oli per sobre.

Ho poses al forn a 170º a dalt i baix. Quan comencen a veure's color per dalt, gires les guatlles, remenes una mica la fruita i tires un raig de vi blanc per tota la plata. No ser dir exactament quanta estona ho tinc al forn però deu ser una mitja horeta o una mica més, fins que les guatlles estan ben dauradetes. Durant la cocció repeteixo un altre cop la operació de girar les guatlles i remoure la fruita ara ja amb el suquet que va quedant.


Una altra idea per fer les guatlles també al forn. Guartlles amb bacon i raïm. Lligues les potes de les guatlles amb el bacon, poses raim a dins les aus i tambñe n'escampes per tota la plata. La resta de la recepta igual que l'anterior. També queda boníssim i és diferent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada