Enciam
Formatges de diferents tipus (emmental, gruyere, etc)
Codonyat casolà (o no)
Pinyons
Panses
Fiigues seques
Orellanes
amaniment de tador (aliño de otoño)
Tallem els formatges i el codonyat a daus. Tallem les figues i les orellanes ben petitones i ho barregem tot amb l'enciam pq quedi una amanida ben acolorida.
Pel què fa al "aliño" el va fer una amiga un dia que va venir a casa i és molt de tador. Consisteix en posar una mica d'oli (3dl) en una cassola a foc lent i s'hi afegeixen 50 gr d'ametlles trossejades i una mica de timó, al cap de 5 minuts a foc lent hi afegim 50 gr de pansesi esperem fins que comencin les primeres bombolles però sense deixar que la barreja comenci a bullir. Hi afegim 1dl de vinagre de poma i ho tapem amb el foc parat pq faci infusió. Quan es refredi, la vinagreta estarà a punt per posar a l'amanida.
La combinació de gustos va quedar boníssima!!!!!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada