dilluns, 8 de novembre del 2010

Amanida de tardor

Enciam
Formatges de diferents tipus (emmental, gruyere, etc)
Codonyat casolà (o no)
Pinyons
Panses
Fiigues seques
Orellanes
amaniment de tador (aliño de otoño)

Tallem els formatges i el codonyat a daus. Tallem les figues i les orellanes ben petitones i ho barregem tot amb l'enciam pq quedi una amanida ben acolorida.

Pel què fa al "aliño" el va fer una amiga un dia que va venir a casa i és molt de tador. Consisteix en posar una mica d'oli (3dl) en una cassola a foc lent i s'hi afegeixen 50 gr d'ametlles trossejades i una mica de timó, al cap de 5 minuts a foc lent hi afegim 50 gr de pansesi esperem fins que comencin les primeres bombolles però sense deixar que la barreja comenci a bullir. Hi afegim 1dl de vinagre de poma i ho tapem amb el foc parat pq faci infusió. Quan es refredi, la vinagreta estarà a punt per posar a l'amanida.

La combinació de gustos va quedar boníssima!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada