dijous, 25 de novembre de 2010

Caldo i carn d'olla

Amb aquest fred ve molt de gust menjar calent i al Gerard un bon caldo amb pilotilles de carn d'olla no hi diu mai que no...

Carcanada i petxuga de pollastre
Buti blanca
Buti negra
1 pastanaga
1 nap
1 porro
1 api
1 patata
1 ceba
1 os de vedella
1 os blanc
pilotilles de carn d'olla

Es posa tot a bullir (excepte la buti negra i les pilotilles) i es deixa fer la xup xup durant ben bé un parell d'hores. Quan falta un quarts d'hora s'hi afegeix la buti negra. Es cola el caldo i es separa la quantitat que es vol per fer l'escudella de pasta.

Al coure la pasta s'hi afegeixen les pilotilles petitones de carn d'olla pq amb 15 minuts ja en tenen prou per fer-se ja que sinó s'espatxurren.

I A ESCALFAR-SE EL COS!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada