dimecres, 14 de setembre del 2011

Ous farcits

Generalment quan fem ous farcits els fem amb tonyina o bé si són calents els farcim amb carn i betxamel. Doncs aquest cop els vaig fer de salmó (a la foto) i de pernil.

És ben senzill. Fas els ous durs (bullint 20 minutets) i els deixes refredari escórrer. Quan ja estan freds els peles i obres per la meitat. Poses els rovells durs al complement triturador del turmix i hi afegeixes l'ingredient amb què ho vulguis farcir (salmó, pernil, xoriço, etc). Hi afegeixes un pèl de maionesa perquè ajudi a fer la pasta i ho tritures de maners que quedi com un puré amb trossos.

Farceixes els ous i ho decores amb algun tros de l'ingredient del farcit. Aquest cop no ho vaig fer però altres cops hi he posat un tros de salmó o de pernil al damunt. També hi pot quedar bé una oliva o olivada negra.

Es pot servir en un aperitiu o com a acompanyant d'una ensaladilla o d'una amanida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada