dimecres, 7 de setembre de 2011

Cargols de surimi i salmó

10 palets de cranc (surimi)
Salmó
Ous durs
Maionesa

Triturem el rovell dels ous durs (al gust, entre 2 i 4), el salmó i la maionesa afegint ingredients segons la textura que ens agradi. Sobretot ha de primordiar el gust del salmó perquè quedi gustós i la maionesa és necessària perquè no quedi pastós.

Desenrottlem els palets de cranc i untem amb la barreja de salmó.  Els tornem a enrotllar com un braç de gitano i els tallem a rodanxes perquè quedin cargols.

Un aperitiu senzill i boníssim! Jo el vaig fer d'improvisat perquè la barreja de salmó em sobrava d'un altre plat del  mateix dinar (ous farcits que us explicaré aviat) però si l'hagués de fer per uns altres convidats ho ruxaria amb alguna vinagreta de fruits secs perquè hi quedari molt bé.




1 comentari:

  1. Boníssimmmmmmm! I tant fàcil que costa de creure que pugui ser veritat.

    ResponElimina