dimarts, 28 de desembre del 2010

Nius de bacallà amb llagostins

6 voulavents
2 lloms de bacallà dessalat
1 ceba
tomàquet
12 llagostins cuits
3 o 4 cullerades de betxamel (va bé aprofitar si fas canelons o lassanya i congelar-ne una mica)

Sofregir la ceba. Quan estigui ben toveta afegir-hi el bacallà esmicolat sense espines ni pell i remenar-ho durant usns 5 minuts, fins que el bacallà estigui ben cuit. Afegir-hi una cullerada de tomàquet fregit i contuinuar remenant. Pelar i tallar els llagostins cuits a daus, prou grossos com perquè es notin en el farcit i afegir-los a la barreja. Per últim barrejar-ho tot amb la betxamel i farcir els voulavents.

Guarnir a dalt de tot de cada voulavent amb un llagostí cuit pelat i posar-ho al forn 5 minuts a 170º. LLest per servir. També es pot tenir fet del dia abans i llavors escalfar-ho 10 minuts al forn.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada