dimecres, 15 de desembre del 2010

Magdalenes de poma

4 ous
190 gr de sucre (la recepta diu 250 però jo trobo que és massa)
270 gr de farina
1 sobre de llevadura
125gr de mantega fosa
125gr d'oli de girasol (jo n'hi poso 75gr)
A la recepta tb hi diu una ralladura de pell de llimona, jo no li poso sinó que hi afegeixo canyella
1 poma tallada a trossets petits

Barrejar els ous amb el sucre, afegir la farina i la llevadura anar remenant i finalment posar-hi la mantega, l'oli i la canyella en pols.

Quan ja tinguem la pasta feta cobrim el fons dels motlles amb una cullerada de pasta hi afegim 3 tallets petits de poma i hi tornem a posar pasta per cobrir-los però no cal omplir tot el motlle perquè després pujaran,amb la meitat o tres quartes parts n'hi ha de sobres.

Es fornegen durant 15 minuts i ja estan llestes. A mi m'encanten i no en puc fer massa sovint pq me les foto en no res i ja veieu que sobretot per l'oli i la mantega que porten no són pas light, tot i que segur que molt més sanes que les que venen als supers.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada