dijous, 2 de juny del 2011

Tomàquets farcits



Ara que s'acosta el bon temps, us recomano aquesta recepta q és dallò més refrescant.

- 3 tomàquets buits
- 3 llaunes de tonyina
- 3 ous durs
- 1 ceba
- 1 cullerada de maionesa

Obre els tomàquets i buida'ls de les llavors. Posa tot l'interior del tomàquet en el bol del mini-pimer i afegeix-hi 1 ceba tallada a quarts, tota la tonyina i un dels ous durs. Es tritura tot mirant que la barreja quedi cremosa. Si queda massa líquida hi afegim mig oou dur. Farcim els tomàquets amb la barreja resultant i ratllem la resta d'ou dur pel damunt. Es posa a la nevera i es serveix ben fred.

I si enlloc de fer-ho servir com a plat principal es fa servir de guarnició es poden tallar els tomàquets ja farcits en trianglets. Així passen millor.

2 comentaris:

  1. Jo me'ls menjaria igualment bé siguin sencers o siguin tallats perquè aquesta combinació d'ingredients ben fresqueta és molt bona. Per cert, els teus nens s'ho mengen? al meu gran les salses no li van gaire però jo vull que provi una mica de tot.

    ResponElimina
  2. El Gerard l'any passat en menjava però més el farcit que el tomàquet en si... la veritat és que és un farcit gustós, fresc i queda com un paté...

    ResponElimina