diumenge, 3 d’abril de 2011

Coliflor gratinada

Ideal per sortir de les verdures que tradicionalment mengen els nens. Al Gerard li va encantar.

Ingredients:
- coliflor
- pernil salat
- formatge ratllat

Betxamel:
- Farina
- Llet
- Mantega

Fem bullir la coliflor, l'escorrem i reservem. La disposem en una plata pel forn. Tallem pernil salat a tires i les escampem estratègicament per la plata damunt de la coliflor. Preparem una betxamel posant la mantega a fondre en una paella. Rosegem la farina amb la mantega ja fosa i hi avboquem la llet una mica calenta sense parar de remenar fins que qualli. Hi tirem sal i una mica de nou moscada.

Aboquem la betxamel damunt de la coliflor i el pernil. Escampem formatge  per damunt i al forn a gratinar.

Boníssim!

2 comentaris:

  1. M'encanta la coliflor, però no tinc tendència a fer-ne...

    ResponElimina
  2. fa com mandra... i no costa pas res. Jo desde que he vist que el Gerard se la menja en faig més sovint...

    ResponElimina