dilluns, 18 d’abril del 2011

Espatlles de cabrit al forn

2 Espatlles de cabrit
4 Patates
2 Cebes
3 Tomàquets
Alls al gust
Vi blanc
Sal, oli i pebre


En primer lloc, escalfarem el forn durant 15 minuts a 170º. Mentrestant prepararem la plata (que és tota la complicació que té el plat).

Pelem les patates i les tallem a rodanxes ni fines ni gruixudes, les salem i les posem al fons de la plata amb un raig d'oli d'oliva. A continuació pelem les cebes i les tallem en anelles ben finetes. Al damunt hi posem les espatlles de cabrit ben salpebrades per les dues bandes. HI afegim tomàquets tallats a rodanxes i uns quants alls aixafats. Ho cobrim tot amb un got de vi blanc.

Ho posem al forn durant mitja hora a 180º i transcorregut aquest temps girem les espatlles perquè es rosseixin per l'altra banda durant mitja hora més. Es pot anar ruixant la carn amb el seu propi suc i si cal tenir-li més estona millor afegir una mica de vi o aigua amb una pastilla de caldo perquè no ens quedem sense suc (a mi em va passar...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada