dimecres, 13 d’octubre de 2010

Llom amb pinya

INGREDIENTS:

2 o 3 pastanagues
1 ceba
oli
llom a talls (millor del de dos colors)
farina
sucre cremat
pinya en almibar

ÉS MOLT SENZILL.

Primer de tot, amb una mica d'oli, es fregeix una mica el llom prèviament enfarinat i un cop fet volta i volta es reserven els talls. A continuació, es ratllen les pastanagues i es talla la ceba petitoneta. Es posen a sofregir en el mateix oli del llom. Quan ja estan les verdures tovetes s'hi tira el sucre cremat líquid, un raig que ho tenyeixi tot però sense passar-se (un parell de cullerades) i el suc de la pinya, ho remenes una mica i el deixes a foc lent uns minuts.

Abans d'afegir-hi el llom es pot passar el suc pel colador xines o pel turmix si us agrada el gust de la pastanaga. es torna a posar a la cassola i s'hi afegeix el llom i els talls de pinya per sobre. Es deixa a foc lent 5 minutets i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada