Ingredients:
250 gr de tallarines d'algues
250 gr de cloïsses
oli
1 got de cava
1 porro (la part blanca)
1 cullerada de maizena
Preparació:
Posem a escalfar l'oli en una paella. Tallem la part blanca del porro a trossos menuts i l'afegim a l'oli perquè es comenci a daurar a foc. Al cap d'uns minuts, quan estigui semicuit, s'hi aboca el cava i es deixa reduir a la meitat.
Un cop tinguem el cava reduit, ho salem i hi afegim les cloïsses. Ho tapem i les hi deixem un minut perquè es vagin obrint. Paral·lelament posem a bullir aigua amb sal i quan comenci l'ebullició hi afegim les tallarines. Amb 4 minuts n'hi ha prou perquè estiguin aldente. Mentrestant, destapem la paella amb les cloïsses, hi afegim una cullerada petita de maizna i ho ben barregem tot, cloïsses i salsa. Ja podem parar el foc.
Quan tinguem la pasta llesta i escurreguda i tirem la salsa amb les cloïsses pel damunt i a punt per sucar-hi pa!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada