diumenge, 18 de desembre de 2011

Macarrons de cacau amb bacon, codonyat i panses

Una altra tipus de pasta fresca que no sabia com cuinar. I el Gerard que no sé què s'imaginava (per això de ser de cacau) que volia que els hi fés tan si com no... I al final, inspirant-me en l'amanida de Cal Ramonet, en va sortir això. Va quedar si més no, curiós, i bo, si, també estava bo.


macarrons de cacau en cru

Ingredients:
250 gr de macarrons de cacau
150 gr de bacon
codonyat
panses

Preparació:
Posem una mica d'oli en una paella i hi comencem a fregir el bacon a foc lent. Quan vagi perdent el seu propi greix hi afegim les panses i el codonyat tallat ben petit. Ho anem remenant i ho reservem fins que tinguem la pasta a punt.

Al ser pasta fresca amb 4 minuts bullint en té prou. Un cop escorreguda, li tirem per sobre la barreja i llest per menjar. No cal ni afegir-hi res. El contrast de gustos dolç-salat li dóna un toc original.

4 comentaris:

  1. Hola Núria,
    m'agradaria penjar la teva recepta d'allioli de poma al mundorecetas, lògicament fent constar la font, et sembla bé?

    ResponElimina
  2. Si cites el bloc "Quina oloreta", oi tant que si! Gràcies per preguntar!

    ResponElimina
  3. Fet
    Un plaer llegit el teu blog
    http://foro.mundorecetas.com/showthread.php?269060-¿Alioli-de-manzana
    Bones festes
    lola

    ResponElimina