diumenge, 1 de maig del 2011

Fideus amb ales de pollastre i prunes

Amb el suc d'un pollastre a la cassola que va sobrar (i vaig congelar) avui hem fet uns fideus per llepar-se'n els dits.

1l de suc d'estofat de pollastre
6 ales de pollastre tallades
1 ceba
250 gr de fideus
prunes seques

Sofregim la ceba i un cop dauradeta i afegim les ales de pollastre salpebrades. Les rostim a banda i banda a foc lent durant uns 20 minuts, i anem remenant perquè la ceba no s'enganxi. Un cop tenim això llest podem continuar o ho podem deixar preparat el dia abans o al matí per si hem de fer alguna cosa. Avui, per exemple, ho he deixat llest i hem anat a fira a Artés. Quan hem arribat només hem hagut d'afegir els fideus i el suc i en 20 minutets estava llest. Ben senzill: escalfem el suc perquè estigui quasi bullint. Mentrestant encenem el foc i quan comenci a escalfar-se hi afegim els fideus i les prunes. Rememen perquè quedi tot ben barrejat. Rossegem una mica els fideus i hi aboquem el suc (o caldo) calent. Quan arrenca el bull, ho deixem fer xup xup un quart d'hora per després parar el foc i deixar-ho reposar 5 minutets més tapat.


2 comentaris:

  1. Hola soc una estudiant de cuina, i em xiflen els blogs de cuina, sóc una nova seguidora del teu blog, éste es el meu http://cuinaremrelaxa.blogspot.com/, passat i mira'l. Deu!

    ResponElimina
  2. Benvinguda! Oi tan que hi passaré! segur que puc aprendre molt de tu ;) ja veuràs que lo meu és d'allò més casolà...

    ResponElimina