dijous, 19 de maig del 2011

Calamars farcits amb suc

Ingredients:
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 200 ml de tomaquet triturat
- 500 ml caldo de peix
- maicena
- 20 calamars farcits (avui eren de peix, tb queda bé farcits amb carn)
- 3 ous durs
- gambes

fas un sofregit amb la ceba i els pebrots tallats ben petits. Al cap d'uns 15 minuts a foc ben lent, hi afegeixes el tomàquet triturat, la sal i els calamarsos. Ho barreges tot i deixes fer la xup xup durant 2 minutets, anar remenant perquè es barregin gustos. HI afegeixies el calddo de peix i ho deixes a foc mig tapat i anar remenant de tant en tant. El caldo s'anirà absorvint i els calarsets es reduiran. Quan passi un quart d'hora hi afegeixes 2 cullerades de maicena per espessir, les gambes i els ouss durs tallats per la meitat. Cinc minutets més i ja  es pot parar el foc.




I demà, amb el suc sobrant.... un arrosset. Sóc una artista dels restos ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada