dijous, 26 de maig del 2011

Coca de cacao


Veient que la Laura de Coure coulants anava a fer una versió de la coca de iogurt que vaig publicar, ja em vaig quedar a l'expectativa perquè si visiteu el seu bloc ja veureu que tot el que fa és creatiu, super ben presentat i sinònim d'èxit assegurat.

Així que avui he sigut jo la que m'he animat a fer la seva coca de iogurt versió cacao i aquest n'és el resultat. No us poso la recepta ja que millor que consulteu la original. La única diferència és que hi he posat menys sucre (1 iogurt i mig). És una mania que tinc, la recepta original són 2 iogurts plens de sucre (200gr) i jo sempre n'hi poso uns 140gr. Per la resta, he seguit les mateixes indicacions tot i que m'ha extranyat lo de només el foc de baix (algun comentari, Laura?) i fins i tot he de dir que se m'ha torrat un pèl de sota.

Ara, he de dir que el resultat fa honor al bloc perquè en entrar a casa se sentia UNA OLORETA....  El que també he canviat és la decoració pq no tenia xuxes però encara em quedaven lacasitos de l'altre dia ;)





3 comentaris:

  1. Guau Nuria, t' ha quedat de vici!! I moltes gràcies pels piropus al blog!!! M'han posat vermella...una intenta millorar cada dia i tenim a la blogosfera unes fonts de talent extraordinàries.
    Pel que fa al tema del forn jo diria que mai he posat un pastís o coca de dalt però aquest és un tema difícil de resoldre ja que em consta que cada forn és diferent. El meu forn si el poses de dalt torra massa les coques i per dins queden crues També hi compta la temperatura. Si a tu et va millor de dalt i de sota per fer la coca tradicional no canviis el mètode vaja a ser que després se't cremi i els nens no la vulguin. Clar que amb aquests lacasitos difícil serà resistir-s'hi.

    ResponElimina
  2. Molt bé Núria, t'ha quedat molt xula. Jo les coques les poso amb el forn de baix i, aire per dalt, és la manera que quedin millor. Ja veieu! cada cuinera té el seu mètode. Ara em tocarà fer-la a mi.

    ResponElimina
  3. bona idea Sandra. Ho provaré! Ja ens ensenyaràs les teves fotos ;)

    ResponElimina