dimarts, 7 de setembre del 2010

Cigrons amb espinacs

Avui és el dia de la tornada al cole i se suposa que el de la tornada a la normalitat. Per mi no en té res de normal pq acabo de tenir un segon fill i enlloc de deixar el gran al cole i marxar pitant cap a treballar, m'he quedat a casa i la gran missió del matí és ocupar-me del peque i tenir el dinar fet a les 12 quan torni el gran. Per tant, a partir d'avui els menús tindran encara més importància en el meu dia a dia.

Avui he tret cigrons i espinacs del congelador per fer el primer plat i escalopa de vedella per segon.

Els cigrons sempre m'han costat de menjar però barrejats amb espinacs i panses, en canvi, els trobo deliciosos.

Primer de tot hem de saltejar els espinacs a foc molt lent en una paella amb oli ben calent. S'hi pot posar una mica d'all trossejat si us agrada i sinó simplement els espinacs amb sal. Cal fer-ho a foc ben lent perquè quedin ben tovets i el toc final és quan ja estan al punt per menjar-te'ls afegir-hi panses i anar.ho remenant fins que quedin un pèl gelatinoses i els doni un toc dolcet.

És un plat que m'encanta tot i que 2 dels ingredients, els cigrons i les panses, per separat no me les menjaria pq no me n'agrada el gust. Així doncs queda demostrat que les combinacions de sabor són la clau a la cuina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada