dilluns, 20 de setembre del 2010

Aniversari a la vista!!!!!!!!

Avui el meu fill  gran fa 4 anys i ens ha demanat un "pastís de lacasitos" per portar al cole... I quan ja el teníem quasi fet m'ha demanat si un dia n'hi podia fer un NOMÉS de xocolata blancaque a ell li agrada més que la negra... doncs bé, al final, amb una mateixa recepta hem tingut 2 pastissos d'aniversari. Un pel cole i un per bufar les espelmes a casa........




I la recepta??? doncs és la de coca de iogurt de tota la vida. Simplement es guarneix per sobre com més de gust ens vingui i queda completament diferent.

INGREDIENTS:
- 3 ous
- 150 gr de sucre (la recepta original diu 200 gr)
- un iogurt
- 100 gr d'oli
- 170 gr de farina
- 1 sobre de llevadura
- 1 raig d'anís

Es barregen els ous amb el sucre, després s'abova el iogurt i l'oli i es continua remenant, per últim s'incopora la farina i la llevadura i quan està tot ben barrejat s'hi afegeix el raig d'anís al gust. S'emmotlla i cap al forn mitja horeta a 170º.

Un cop desenmotllat, cal fer volar la imaginació. Es pot farcir de mermelada, i fer les cobertures al gust de cadascú: per demà els he cobert amb dues capes de xocolata blanca en el cas del motlle-osset (fosa en la primera capa i ratllada en la segona) o bé amb xocolata negra, ratlladura de xocolata blanca i lacasitos en el cas de la segonaa foto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada