dimarts, 29 de novembre del 2011

Ous al plat amb saltejat de fredolics

Al final han arribat els bolets!!! per fi! desde la tardor passada que tenia receptes pendents de fer amb bolets i aquest any no arribaven mai ni mai!!!!



A casa no sóm boletaires (almenys no d'anar-ne a buscar) però tenim la sort de tenir un cunyat que n'és i dels bons. Per això de tan en tan cau alguna cistelleta de regal que va la mar de bé per provar receptes. Avui una de ben senzilla.

Ingredients:
1 Kg de fredolics
3 ous
2 dents d'all
oli

Preparació:
Un cop nets i triats, saltegem els fredolics en una paella amb oli i dos alls tallats petitons. Hi posem sal i pebre al gust i els deixem suar tapant-los una estona. Quan han tret força aigua, la treiem i hi tornem a tirar un raig d'oli per tornar-los a saltejar, ara ja descoberts.

Quan ja els tenim al punt per menjar-nos-els i aboquem 3 ous, com si anéssim a fer un ou ferrat i anem remenant mirant de no trencar els rovells i de que el foc arribi a tota la clara perquè no quedin grumolls crus.

Un cop els ous estan ben quallats, ja es pot emplatar i a menjar ben depressa que sinó perd tot el seu encant.

BON PROFIT!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada