divendres, 28 d’octubre de 2011

Xips de moniato


Una recepta super senzilla per fer  i menjar a l'instant! Ideal per aperitiu o per acompanyament.

4 Moniatos
Oli
Sal
Sucre

Pelem els moniatos i els tallem ben finets amb la mandolina.

Posem oli abundant en una paella i quan esitgui bullint  hi afegim unes quantes làmines de moniato (no se'n poden fer moltes a la vegada perquè no s'enganxin ja que sinó no queden cruixents, s'estoven).


Quan es comencin a abutllofar com les patates xips, les treiem i les posem a escórrer a sobre de paper secant per treure l'oli.

Mentre s'estan assecant hi tirem per sobre la sal o el sucre, segons el gust.

Aquí en teniu unes quantes de cada. Amb quines us quedeu????


2 comentaris:

  1. Aquesta també la provaré!! Divendres en faré amb els moniatos que no hem gastat!!

    ResponElimina
  2. Així m'agrada wapa!!! Si no tens mandonlina avui he vist que tb va bé fer tires fines amb el pelador de patates, queden allargassades però igual de bones...

    ResponElimina