dimarts, 17 d’agost de 2010

Amanida de fumats

Com a primer plat pels migdies calurosos d'estiu o pels sopars lleugers després de dinars copiosos i llargues sobretaules, les amanides són ideals. A més, tenen la gran ventatge que mentre tinguis una base i coses vàries al rebost pots posar fil a la teva imaginació i fer-la de tot el què vulguis.

En aquest cas ens decantem per una combinació de fumats i fruites.

INGREDIENTS:
- Enciam, barreja primavera i canònigs
- olives
- Bacallà fumat
- Salmó fumat
- Barreja de fruits secs: anous, pipes, panses, etc
- meló
- mores silvestres

L'el·laboració no té massa secret. Disposar tota la base en una plata i escampar-hi les olives talladetes per la meitat. Amanir amb oli i sal aquesta base abans de posar-hi la resta d'ingredients. Tallar els fumats ben petitons i escampar-los per sobre, tallar el meló en quadradets, escampar les mores silvestres i, per últim cobrir-ho de la barreja de fruits secs.

Fet d'aquesta manera la base ja està condimentada i cadascú es pot acabar d'amanir el plat amb vinagre de mòdena, vinagreta de gerds o el què més li agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada