dimarts, 1 de novembre del 2011

Coca de carbassa



Ingredients:

600 gr de carbassa
5 ous
250 gr de sucre (pot ser moreno)
300 gr de farina
175 gr d'oli
1 sobre de llevadura
perles de xocolata (opcional) o panses

Tallem la carbassa a daus ben pelada i sense llavors i la posem en un bol apte per microones durant 10 minuts. Removem i com que encara està una mica crua li posem 5 minuts més. No ho he provat però suposu que també es pot fer al vapor. Un cop tova, la deixem refredar i la barregem en el mateix bol amb el sucre fins que quedi una massa ataronjada. Hi afegim els ous i l'oli i remenem bé. Hi incorporem la meitat de la farina i el llevat, continuem remenant. FInalment hi posem la resta de la farina i quan sigui una massa homogènia ja podem posar-la en un motlle.

Com que m'ha semblat que amb aquestes mides hi havia molta massa pels meus motlles l'he repartit en dos. En un l'he fet normal (el rosco) i en l'altre hi he repartit perles de xocolata (tipus plumcake). 45 / 50 minuts al forn i llestos.

Boníssims, molt esponjosos i gustosos!!! I ha passat la prova dels nens que és molt important!!




5 comentaris:

  1. je, je si que hi va quedar... Veient lo melosa que queda amb la carbassa ara vull provar de fer magdalanes.... quan faci net de les entreegues pendents m'hi poso....

    ResponElimina
  2. ja l'he provat de fer, crec que potser l'havia d'haver deixat una mica més al forn... però bonissima!

    ResponElimina
  3. Així m'agrada! Jo repetiré segur! així sortim de la coca de iogurt de sempre...

    ResponElimina
  4. Doncs jo també la provaré de fer per aprofitar una carbassa de l'hort de l'avi...;)
    o les magdalenes que les he vistes i fan una fila boníssima!
    gràcies Núria
    lola

    ResponElimina