divendres, 25 de febrer del 2011

cous-cous amb verduretes i bacon


Sempre havia fet el cous-cous seguint les indicacions de l'envàs i després barrejant-ho amb alguna altra cosa, però aquest cop vaig estar ullejant receptes per internet i la que més em va agradar la vaig agafar de base. Ben senzilla i ràpida de fer.

Jo he fet servir els següents ingredients:
1/2 alberginia
1 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1/2 carbassó
170 gr de cous-cous
oli
bacon
Salsa de soja

Posem en una cassola amb una mica d'oli les verdures tallades a daus petitonets. Les ofeguem entre 5 i 10 minuts perquè quedin tovetes.  Hi afegim el bacon i el saltegem fins que quedi cuit. Hi aboquem el cous-cous i ho amanim amb un rajolinet de salsa de soja (no gaire). Ho remenem bé. Hi tirem 1 got d'aigua, just perquè ho cobreixi i ho deixem a foc mig uns 3 minuts. Parem el foc (encara que hi quedi suc) i el deixem tapat perquè s'acabi de coure amb el vapor.

Ha quedat molt gustós.

2 comentaris:

  1. com a cous-cous utilitzes sèmola ???

    ResponElimina
  2. cous-cous de la marca GALLO, una caixeta em sembla que vermella de cartró... però si, jo diria que és el que quan érem petits en fèiem sèmola... no canvia massa.... simplement ara ho rotulen així

    ResponElimina