dijous, 10 de febrer de 2011

Conill a la cassola

Ingredients:

1 conill tallat petitó
pastanagues (3 o 4)
1 ceba
oli
vi blanc (1 got i mg)
aigua (1 got) + pastilla de caldo
Ametlles torrades (15 o 20)
1 culleradeta de tomàquet de pot

Rosteixes el conill a foc lent banda i banda (després de salpebrar-lo). Un cop rostidet, hi afegeixes la ceba talladeta petita i les pastanagues a rodanxes petitones. Mentre es couen una mica les verdures amb el conill, agafes el fetge ja rostidet i el trinxes amb les ametlles. Ho afegeixes a la cassola i hi tires el vi blanc per sobre. Remenes una mica. Trinxes la pastilla de caldo amb l'aigua i també ho afegeixes juntament amb la cullaradeta de tomàquet.

Ho deixes a foc lent durant 45 minuts i una hora i quedarà boníssim! Tovet tovet...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada